BEYPAZARIMIZA BİR ATEŞ DAHA DÜŞTÜ

Daha dün Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sefa TİFTİK’i toprağa vermişken, bugün de Diyarbakır’da vatani görevini yapmakta olan hemşehrimiz Ulaştırma Er Onur YAMAN, arkadaşının silahından ateşlenen kaza kurşunu sonucu Şehit düştü.

Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazına Ankara Valisi Ercan TOPACA ve Vali Yardımcıları, Ankara Milletvekilleri Emrullah İŞLER, Nevzat CEYLAN ve Ahmet Haluk KOÇ, Beypazarı Kaymakamı Kadir EKİNCİ, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yöneticileri katıldı.

İkindi Namazına müteakip Beypazarı Fatih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda Beypazarı Şehitliğine getirilen ve gözyaşları arasında toprağa verilen Şehit Ulaştırma Er Onur YAMAN’ın cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı.