01.03.2024 tarihli Meclis Gündemi

Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 7. maddesine istinaden, 01.03.2024 Cuma günü saat 17:00'da aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda toplanacaktır.
    Bilgi ve gereğini rica ederim.
1. Açılış ve yoklama.
2. Bir önceki meclis toplantı tutanağı.
3. Başkan veya üyeler tarafından gündeme getirilecek konular.
4.İlçemiz Gazipaşa Mahallesi Eski Mezbahane Küme Evleri Sokak isminin değiştirilme talebi hakkındaki Başkanlık yazısı.
5.Beypazarı Orgazanize Sanayi Bölgesi'nin iş ve işlemleri için irtibat bürosu talebi hakkındaki Başkanlık yazısı.
6.Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Kurtuluş Mahallesi 973 ada 2 parselde bulunan 84,00 m2 Belediyemiz hissesinin hissedara satışı hakkındaki Başkanlık yazısı.
7. İlçemizdeki Coğrafi İşaretli ürünlerin araştırılması hakkındaki Hukuk, Tarifeler, İnceleme ve Araştırma Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Turizm, Gençlik ve Spor Komisyonunun müşterek raporu.