İlçenin Akçakavak Mah. Gedikağzı Mevkii 2,0 hektarlık tescil harici alanda bulunan stok yerinin kiralanması İhale İlanı

İ L A N

BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İlçenin Akcakavak Mahallesi, Gedikağzı Mevkii 2,0 hektarlık tescil harici alanda (DHTA) “Hammadde Üretim İzin Belgesi” bulunan stok yerinin kiralanmasıyla elde edilecek hammaddenin yıllık en az 8000 m³ agrega malzemesinin kırılıp işlenmesi şartıyla, elde edilecek malzemeden Belediyemize yılda 1.500 m³ 0-7 kum 59,00-TL’den 88.500,00-TL, 300 m³ beton kumu 50,00-TL’den 15.000,00-TL, toplam yıllık 103.500,00-TL (KDV Dâhil) malzeme muhammen bedelinden ve Belediyemize verilecek malzeme miktarından artırmak suretiyle 20 (yirmi) aylığına, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/c ve 45-49.  Maddeleri gereğince Açık Teklif Usulü ile hazırlanan şartnameler dâhilinde Belediye ihale odasında Belediye Encümen huzurunda 20.07.2020 pazartesi günü saat 14.04’de işletme hakkı devri kiralama ihalesi yapılacaktır.

İhalenin Geçici Teminat Bedeli: (%3)  5.175,00-TL              Şartname Bedeli:  50.00-TL’dir

İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI

İhaleye katılacaklarda aşağıdaki şartlar ve belgeler aranır.

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası veya ilgili meslek odası belgesi;

b) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkâr odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

c) Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ihale tarihi itibari ile geriye dönük son 3 aylık dönem içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

ç) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri

d) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

e) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza beyannamesi.

f) İstekli tarafından her sayfası imzalanmış (tebligata adres beyanlı) ihale şartnamesi,

g) Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

h) İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili gerekli olan tüm tedbirlerin alınacağını dair taahhütname.

i) İhalede teklif verecek firmalar aktif olarak devam etmiş olduğu, faaliyet konusu işleri belgeleyen sözleşme veya resmi yazı niteliğindeki belgeler idareye sunulacak.( kamu işleri yürüten firmalar sözleşme örneğini sunacak, ilgili idareden aslının aynısıdır mührü yapılacak)

j) Taş ocağı işletmeciliği yaptığı ile ilgili olarak daha önce yapmış olduğu faaliyetleri belirten resmi belgeler idareye sunulacak.( iş bitirme belgesi-Kurumsal resmi yazı-geçici veya kesin kabul tutanağı v.b.)

Şartname Beypazarı Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğünden temin edilebilir.

Belediyemiz İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İLAN OLUNUR.