İbadethanelerde Sterilizasyon Çalışması

Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ibadethanelerde dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kovid-19 mücadelemizde İlçemizin farklı noktalarında icra ettiğimiz çalışmalara ek olarak vatandaşlarımızın ibadetlerini güvenli ve sağlıklı bir şekilde yerine getirmeleri adına cami ve mescitlerde ilaçlama çalışmaları periyodik olarak yapılıyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘Normalleşme süreciyle birlikte İlçemizde bulunan 120 camii ve mescitte düzenli olarak yaptığımız sterilizasyon çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Belediye olarak biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Hemşehrilerimiz maske, mesafe, temizlik kuralına riayet etmeli ve Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılan uyarıları dikkate almalı’ dedi.