Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün

Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Beypazarı İlçe Kaymakamlığı işbirliğiyle ilçemizde kesilen kurbanların ihtiyaç sahibi ailelere ulaşması konusunda bir sosyal yardım projesi gerçekleşiyor.

İlçemizdeki hayırsever hemşehrilerimizin kestikleri kurbanlardan pay dağıtımı hususunda Beypazarı Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı, verilecek olan payları toplayarak yıl içerisinde yapılan sosyal yardımlar kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek olarak ulaştıracak.

Bayram boyunca devam edecek projede belediye ekiplerimiz hemşehrilerimizin getireceği payları ilçe mezarlığı yanında bulunan Küçük Hafız Şakir Zeyrek Aile ve Sosyal Hizmetler Merkezi’nde toplayacak.

Kurban paylarını verecek vatandaşlarımız Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerine ulaşılması halinde verilecek olan payları vatandaşların evlerinden alacaktır.

İrtibat telefonu: 0541 562 7125 ve 0312 762 25 10 – 510 dahili telefon numarasından ulaşabilirler.