BEYPAZARI ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Van ve Hakkari'de keşif uçuşu yapan Emniyet Havacılık Dairesine bağlı uçağın Van’ın Gevaş ilçesi Artos Dağı bölgesinde düşmesi sonucu Şehit olan hemşehrimiz Pilot Komiser Yardımcısı Samet Üstüner Beypazarı Şehitliği’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Pilot Komiser Yardımcısı Samet Üstüner’in cenazesi, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı ve gerçekleştirilen resmi törenin ardından Beypazarı’na geldi.

Beypazarı’na gelen şehidimizin naaşı ilçe şehitliğinde gerçekleştirilen törenle dua ve tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimizin cenaze törenine, İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat CEYLAN, Ankara Vali Yardımcısı Kemal KARADAĞ, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem ÇAKICI, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kadir YILMAZ, Ankara İl Emniyet Müdürü Servet YILMAZ, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nusret ERTOP, Beypazarı Kaymakamı Temel AYCA, Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer KAPLAN, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail ÖNTAŞ, Güdül Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN ile binlerce Beypazarlı vatandaş katıldı.