İlçe Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Beypazarı İlçe Kaymakamı Temel Ayca başkanlığında, Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan’ın da katılımlarıyla İlçe Trafik Güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda ilçemizde ki trafik sorunları, araç park sorunları gibi konularda bugüne kadar yapılmış çalışmalar ile bundan sonra neler yapılabileceği konusunda tüm paydaşlarla birlikte istişarelerde bulunuldu.

İlçe Kaymakamlığı, Beypazarı Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Karayolları Şube Müdürlüğü, Şoförler Odası ve Taşıyıcılar Kooperatifi ile birlikte tüm kurumların ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, son günlerde ilçemizde yaşanan trafik sıkışıklığına ilişkin tır, kamyon, traktör gibi ağır tonajlı araçların kullanmasına uygun alanların tespiti yapılarak şehir dışında park yapılması adına ortaklaşa mutabakata varılarak ilçe trafik yoğunluğunun rahatlatılarak çözüme kavuşturulması planlanmaktadır.