Tam Otomasyon Sera Kurulumu

Beypazarı Belediyesi, Kuyucak Mevki’nde bulunan Meyve Bahçesi ve Sera Kompleksi içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile sebze fidesi üretimine başlayacak.

Hafriyat çalışmaları devam eden alanda kurulması planlanan 6000 m2’lik tam otomasyon sera sistemi ile sebze fidesi yetiştirmenin yanında Park Bahçeler Müdürlüğü’nce her mevsim kullanılabilecek salon bitkileri, mevsimlik çiçek ve peyzaj ürünleri de yetiştirilecek.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘İlçemizin kalkınması ve gelişmesindeki en büyük etken tarım sektöründeki çeşitlilik ve üretimdir. Biz de ilçemizdeki ürün çeşitliliğini artırmak ve tarımla uğraşan hemşehrilerimize öncülük etmek adına yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. Şu anda da hafriyat çalışmaları devam ettiğimiz alanda kuracağımız tam otomasyon sera sistemi ile seracılık alanında da faaliyetlerimize başlayacağız’ dedi.