Beypazarı Zabıtası Ramazan Denetiminde

Beypazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayını gelmesiyle birlikte denetimlerini sıklaştırdı.

Özellikle gıda üretimi yapan iş yerlerine yönelik denetimleri artıran zabıta ekipleri, Ramazan ayı süresince de görevlerinin başında olacak.

Zabıta ekipleri, fırın, unlu mamul üreticileri, yöresel gıda satıcıları, tatlıcılar ve marketlere yönelik denetimlerini gerçekleştirdi.

Denetimlerinde işletmelerin ruhsat, gıda son kullanım tarihleri, ürün gramajları, fiyatları ve genel temizlik denetimleri yapıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘Hemşehrilerimizin sağlıklı ürünlerin alışverişini gönül rahatlığıyla yapması en öncelikli hedefimiz. Bu sebeple içinde bulunduğumuz süreci de göz önünde bulundurarak rutin olarak gerçekleştirdiğimiz denetimlerimizi sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyin üzerindedir’ dedi.