Beypazarı Belediyesi Öğrenciler İçin Ahşap Oyun Seti Üretiyor

Beypazarı Belediyesi Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında ilçenin 78 mahallesinde hizmet seferberliğini sürdürmeye devam ederken diğer yandan ise vatandaşlara “Evde Kal” çağrısında bulunuyor.

Tedbirler kapsamında okullara verilen ara ve uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile evlerinden çıkamayan öğrencilerin evde kaliteli zaman geçirebilmeleri adına, bir fiziksel ve zihinsel beceri oyunu olan oyun setini belediye kendi imkanlarıyla üreterek öğrencilere hediye edecek.

Beypazarı Belediyesi Marangoz atölyesinde çalışmalarına başlayan ustalar öğrenciler için ahşap oyun bloklarını üretmeye başladı.

Üretimi tamamlandıktan sonra oyun setleri ilçemizde ilkokul düzeyinde öğrenim gören 1000 öğrenciye hediye edilecek.