Yeni Belediye Hizmet Binası’nda Çalışmalar Sürüyor

Beypazarı Belediyesi mevcut hizmet binasının Beypazarı’nın ihtiyaçlarına cevap verememesi dolayısıyla çalışmalarına başlanan Yeni Belediye Hizmet Binası’nda çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Hizmet Binası, 10.500 m2’lik inşaat alanı olan parselde 2 katı bodrum, 5 katı idari hizmet binası olmak üzere toplamda 7 kattan oluşacak. Yeni Hizmet Binası’nda günlük hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılacağı servisler ve müdürlüklerin hizmet ofisleri bulunacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına tüm hizmetlerimizi tek çatı altında birleştireceğiz. Hizmet binamızın, halkımıza ve şehrimize yakışan, modern ve geleneksel çizginin bir arada olduğu bir yapı olacağı inancındayız. Sürekli büyüyen ve gelişen ilçemize yakışır, uzun yıllar ilçemize hizmet verecek binamız şimdiden ilçemize hayırlı olsun’ dedi.