Koronavirüs ile Mücadele Çalışmalarımız Devam Ediyor

Beypazarı Belediyesi olarak koronavirüs tedbirleri kapsamında, tüm araç, malzeme ve personelimiz ile ilçemizdeki bütün toplu kullanım alanlarında, toplu taşıma araçlarında, sokaklarda, caddelerde ve iş yerlerinde ilaçlama çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştiriyoruz.

Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için tüm imkanlarımızı seferber ederek salgının ülkemizde baş gösterdiği andan itibaren tüm önlemlerimizi aldık ve bu kapsamda gerekli çalışmalarımızı da gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Hemşehrilerimizin de bu süreçte duyarlı davranarak acil bir ihtiyaçları olmadığı takdirde evden çıkmamalarını rica ediyoruz.

Hep birlikte bu süreçle baş edeceğiz, virüs aldığımız önlemlerden ve bizim mücadelemizden daha güçlü değil!