İlçemiz Genelinde İlaçlama ve Dezenfekte Çalışmaları Yapılıyor

Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.

Olası hastalıklara karşı yayılma ihtimali bulunan alanlarda çalışma yapan belediye ekipleri, İlçe Kaymakamlığı, Belediye Hizmet Binası, Nüfus Müdürlüğü, Kütüphane, İlçe Tarım Müdürlüğü, Aşevi, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İlçe Polis Merkezleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bankalar, Göçmen Sağlık Merkezi, İlçe Sağlık Ocakları ve Ambulanslar ile kamu hizmet araçları olmak üzere ilçe merkezindeki toplu kullanım alanları ve virüslerin yayılma ihtimalinin yüksek olduğu kalabalık tüm alanlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar sonrası okulların tatil edilmesiyle birlikte belediye ekipleri ilçede bulunan tüm okullarda da detaylı ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirecek.