Yer Altı Çöp Konteynerlerinin Sayısı Artıyor

Beypazarı’nda çevrenin korunması, görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi ve temiz cadde ile sokakların yaratılması amacıyla Beypazarı Belediyesi’nce uygulamaya konulan yeraltı çöp konteynerlerinin sayısını yükseltmeyi hedefliyor.

İlçemizin tarihi çarşı ve sokaklarında uygulanmaya başlanan yer altı çöp konteynerleri, ilçe esnafları ve ilçemize ziyarete gelen misafirler tarafından büyük ilgi görüyor.

Tarihi turistlik çarşı ve sokaklarında, hem görüntü hem de kullanım açısından büyük memnuniyetle karşılanan, aynı zamanda yaz aylarında oluşan koku ve sivrisinek oluşumlarını tamamen ortadan kaldıran 2200 litre kapasiteye sahip olan çöp konteynerlerinden ilçe genelinde sayısının artırılması planlanıyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında tüm mahallelerimizde uygun görülen alanlara yeraltı çöp konteyneri belediyemiz atölye personellerimiz tarafından üretilerek halkımızın hizmetine sunulacak.