Beypazarı Belediyesi İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Beypazarı Belediyesi ihtiyaç duyulan onlarca farklı alanda sosyal projeler ve sosyal yardımlar gerçekleştirerek her durumda vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik ücretsiz eşya ve giysi yardımını aralıksız sürdürüyor. Her yıl yüzlerce aileye umut olan hizmet, yardımseverlerin yaptığı eşya ve giysi yardımlarını daha çok kişiye ulaştırıyor. Yardımsever vatandaşlarımızın bağışladığı kullanılabilir durumdaki beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya, yatak, yorgan ve mutfak eşyalarının yanı sıra her türlü giysi belediye ekiplerince alınıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bağışçılar giyilebilir durumda olan giysilerini ve kullanılır durumda olan eşyalarını Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü görevlilerine ulaştırarak, giysi ve eşya bağışında bulunabiliyor.

Eşya ve kıyafet bağışlamak isteyen vatandaşlarımız Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne 0312 762 25 10 nolu telefondan ulaşarak bağışlarını teslim edebilir.