Beypazarı’nda İş Yerleri Denetlendi

Beypazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçemizde faaliyet gösteren iş yerlerinde denetimlerde bulundu.

Zabıta ekipleri Demirciler Sokak başta olmak üzere çarşı merkezde faaliyet gösteren iş yerlerinde denetimler gerçekleştirerek, dükkan önü yer işgaliyeleri, fiyat etiketleri ve işletme ruhsatları gibi konuları denetledi.

Özellikle tarihi sokaklarda turist trafiğinin güvenliği ile ilçemize gelen misafirlerin bu sokaklarda daha rahat ve güvenli gezebilmeleri açısından yer işgaliye sınırlarını belirleyen belediye ekipleri gerekli ölçümleri yaparak kurallara uygun olmayan işletmeler hakkında uyarılarda bulundu.

Yapılan çalışma ile çarşı merkezde faaliyet gösteren 150 iş yeri denetlendi. Planlanan programlarla birlikte 2000 adet iş yerinin daha denetimleri gerçekleştirilecek.