Belediye Filosuna Yeni Hizmet Aracı

Beypazarı Belediye Başkanlığı olarak araç filomuza yeni hizmet araçları katmaya devam ediyoruz.

2014 yılından itibaren belediyecilik tarihinin en büyük araç yatırımını gerçekleştirerek belediye hizmet araçlarımızı yeniledik. Yaptığımız araç yatırımları ile ilçemizdeki hizmet kalitesini hızlı ve etkin bir hale getirdik.

T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibesi ile filomuza yeni bir yol süpürme aracı kattık. Yüksek seviye güvenlik ve vakumlama sistemine sahip süpürge aracı ilçemizde hizmet verecek.

Yüksek vakum gücü ve geniş süpürme aralığıyla meydanlar, bulvarlar, pazaryerleri ve yollarda temizlik işlemleri son derece hızlı bir şekilde yapılacak. Makine temizlik sırasında toz kalkmasını da engelleyerek, daha kaliteli bir temizlik hizmetinin sunulmasını sağlayacak.