29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beypazarı İlçe Kaymakamlığında tebriklerin kabulüyle başladı. Kabulün akabinde Bankalar Caddesi üzerinde ilçemizdeki öğrenciler tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliğe, Beypazarı Kaymakamı Temel Ayca, Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Haluk Muharrem Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Yurtsever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, siyasi parti temsilcileri, diğer resmi kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikler, mehteran gösterileri, öğrencilerin halk oyunu gösterileri ve şiir dinletileriyle devam etti.

Etkinlik, öğrencilerin kortej halinle Protokol’ü selamlamasıyla sona erdi.