Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu kampüsünde idari bina inşaatı temel atma töreni gerçekleşti.

Temel atma törenine Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı İlçe Kaymakamı Temel Ayca, Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO Müdürü Timur Gültekin ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Gerçekleşen temel atma töreninin ardından üniversitedeki atölyeleri gezen heyet öğrencileri ziyaret ederek öğrenciler tarafından üretilen ürünleri yakından inceledi.

Daha sonra Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı, Hayri Özalp Başkanlık Konağı’nda misafir ederek, Başkan Yavaş’a hediyelerini takdim etti.