Zabıtalara Hizmet İçi Eğitim

Beypazarı Belediye Başkanlığı hizmet içi eğitimleri kapsamında Zabıta Müdürlüğü personelimiz eğitim semineri gerçekleştirdi.

Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerinde, işyeri ruhsat yönetmeliği, zabıta yönetmeliği, kabahatler kanunu ve diğer idari para cezaları gibi konularda Zabıta Müdürü Mustafa Açıkgöz tarafından personeller bilgilendirildi.

Seminerde işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik kapsamında işyerlerinin yasalara uygun olarak denetlenmesi, yasaların verdiği yetkiler kapsamında uygulanacak para cezalarının usul ve esasları anlatıldı.

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, ’Vatandaşlarımızla sürekli iç içe bulunan zabıta ekiplerimiz, kanunlar ve kurallar konusunda gerekli bilgileri en iyi şekilde bilmek durumundadırlar. Bu nedenle belirli aralıklarla personelimizi hizmet içi eğitime tabi tutarak, hizmet kalitemizin devamlılığını sağlamaktayız’ dedi.