Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla öğrenciler, trafik polisleri ile birlikte yaya geçidinde nöbet tutup, sürücüleri uyardı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılı ‘’Yaya Öncelikli Trafik Yılı’’ olarak ilan edilmesiyle farkındalık oluşturmak adına Türkiye genelinde eş zamanlı etkinlikler düzenlendi.

Yaya güvenliğini sağlamak üzere devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbette olduğumuzu göstermek amacıyla bütün kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ sloganıyla ilçemiz Kemal Milaslı İlkokulu önünde farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Temel Ayca, Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, ilçe kamu kurumları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı farkındalık hareketi ile yaya öncelikli trafiğe dikkat çekildi.