Altındağlıların Rotası Beypazarı

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen "Ankara'yı tanıyoruz" kültür gezileri kapsamında öncelikle Ankara'nın ilçelerini keşfe çıkan Altındağlılar, günübirlik olarak Beypazarı turları düzenliyor.

Beypazarı’nın tarihini ve kültürünü yakından görme imkanı bulan misafirler her gün sabah saatlerinde Altındağ’dan hareketle Beypazarı’na gelerek, ilçemizin mutfak kültürünü, yöresel ürünlerini, gümüş işçiliğini, türbeleri ile tarihi konak ve sokaklarını gezerek Beypazarı’nı yakından tanıma fırsatı buluyor.

İlçemize gerçekleştirilen gezilerden dolayı mutlu olduklarını belirten ziyaretçiler, Beypazarı Belediyesinin kendileri için sağlamış olduğu rehberlik hizmeti ve misafirperverlikten dolayı da memnuniyetlerini dile getirdiler.