Muhteşem Doğasıyla Karagöl’ü Görmeye Davet Ediyoruz

Karagöl Tabiat Parkı, eşsiz manzarası ve doğal güzelliğiyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Güneşin doğuşu ve batışında oluşturduğu eşsiz manzara dokusu ile görenleri kendisine hayran bırakan Karagöl Tabiat Parkı, sonbaharın güzelliklerini yerinde görmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

er Karagöl Tabiat Parkı’nda, piknik, doğa yürüyüşü, fotoğrafçılık, kano, çadır ve karavan kampçılığı gibi aktiviteler de yapılabiliyor.

Tabiat parkı birçok canlı türüne ev sahipliği yaparken, birçok ağaç türünü de içinde barındırıyor. Yaz aylarında günübirlik tatilcilerin ve kampçıların uğrak mekanlarından olan kamp alanı yoğun olarak ilgi görüyor.

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, ‘İlçemiz tarihi, kültürü ve ulaşım imkanlarının kolaylığından dolayı misafirlerimizin bir numaralı tercihi, bu yüzden biz de ilçemize gelen ziyaretçilerimizin daha kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla ilçemizin eşsiz doğasını kültür turizmimize dahil ederek gelen misafirlerimizin memnuniyetini kazanmak ve ilçemizin kalkınmasını sağlamak istiyoruz. Bu anlamda Karagöl’ün doğal güzellikleri ile de ziyaretçilerimizin beğenisini kazanmayı hedefliyoruz’ dedi.