Turkuaz Masa Yeni Ofisinde Hizmet Vermeye Başladı

Beypazarı Belediyesi halkımız sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözülmesi amacıyla kurduğu Turkuaz Masa birimi yeni ofisinde vatandaşlarımıza hizmet veriyor.

Turkuaz Masa, yol, kaldırım, park, bahçe, temizlik hizmetleri ile zabıta hizmetleri olmak üzere tüm istek ve şikayetler konusunda halka hizmet veriyor.

Daha önce Bankalar caddesinde hizmet veren, Beypazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Turkuaz Masa Hanlarönü Kent Meydanında ki yeni ofisinde hizmet vermeye başladı.

Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, ‘’Belediyemiz ve vatandaşlarımız arasında iletişimi daha verimli bir şekilde sağlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız istediği zaman buraya gelerek sorun, dilek ve şikayetlerini ulaştırabilirler’’ dedi.