İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sivrisinek, Karasinek, Uçkun, Kene ve haşerelere karşı başlatılan mücadelede ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Beypazarı Belediyesi ilaçlama ekipleri ilçe merkezinde bulunan tüm mahalle, cadde ve sokaklar periyodik olarak ilaçlanıyor. İlaçlama ekipleri ilaçlamanın etkili olmadığı rüzgarlı ve yağışlı havalar dışında, her mahallede ilaçlama gerçekleştiriyor.

Çalışmalarda Sağlık Bakanlığınca onaylı doğanın dengesini bozmayacak ve insan sağlığına zarar vermeyecek ürünler kullanılıyor.

Belediye ekipleri ayrıca ilçe merkezinde bulunan çöp konteynerleri yıkayıp ilaçlayarak dezenfekte işlemlerini de gerçekleştirdi.

Beypazarılı vatandaşlarımızın rahat bir yaz geçirmesi için ilaçlama yapan Beypazarı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri haşerelerin yoğun olarak faal olduğu saatlerde ilaçlama işlemi yapmaya devam ediyor.