DUYURU

Bilindiği üzere İlçemiz genelindeki ikametgahlara doğalgaz bağlantı çalışmaları ve bina içi doğalgaz tesisat çalışmaları yapılmaktadır. Belediyemiz Zabıta ekiplerinin yapmış olduğu denetimlerde; doğalgaz bağlantı çalışmaları nedeniyle konutlardan çıkan inşaat atıkları rastgele bina dışında bahçe duvarları önüne, caddelere, sokaklara, yaya yollarına ve çöp konteynerleri yanına bırakıldığı görülmektedir.

Halkımızın çevre kirliliği konusunda duyarlı davranarak, binalarından çıkan inşaat atıklarını derli toplu bir şekilde çuvallayarak çevreyi kirletmeden belediyemiz tarafından belirlenmiş olan hafriyat döküm sahalarına dökmeleri gerekmektedir.

Aksi hareket edenler hakkında meri mevzuat hükümleri doğrultusunda cezai işlem uygulanacaktır.

NOT: Hafriyat döküm sahaları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0312 762 25 10 nolu telefonu arayarak Fen İşleri Müdürlüğü ile irtibata geçebilirler.