Beypazarı Belediyesi Evde Bakım Hizmeti İle Fark Oluşturmaya Devam Ediyor

Beypazarı Belediyesi vatandaşların her daim yanında olan belediyecilik anlayışıyla ilçe genelinde ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara evde bakım hizmetiyle fark oluşturmaya devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Beypazarı ilçe sınırları içindeki 78 mahallede yaşayan yaşlı ve kimsesiz yaklaşık 800 aileye yönelik Evde Bakım Hizmeti ile örnek bir belediyecilik hizmeti sergilemeye devam ediyor.

Hizmet kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara temizlik ve genel sağlık bilgilendirmesi ile kontrolleri belediye sağlık personeli tarafından yapılırken, evlerinin temizliği de yine belediye personeli tarafından gerçekleştiriliyor. Hafta içi her gün hazırlanan program dahilinde vatandaşların evlerine giden evde bakım hizmetleri personeli vatandaşların tıraş ihtiyaçlarını da gidererek çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Beypazarı’nda Evde Bakım Hizmetinin layıkıyla yapıldığını belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Belediyemiz tarafından 2014 yılında projelendirip hizmete sunmuş olduğumuz Evde Bakım Hizmeti projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Yardıma muhtaç, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımız bu hizmetten yararlanırken, söz verdiğimiz gibi her zaman Beypazarı’nda vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz” dedi.