Beypazarı Belediyesi’ne 120 Yeni Çöp Konteyneri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Beypazarı Belediye Başkanlığına 120 adet çöp konteyneri hibe edildi.

Beypazarı Belediyesi, çevre ve halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi kapsamında 120 yeni çöp konteynerini eskileriyle değiştiriyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Beypazarı Belediyesinin talebiyle hibe olarak gönderilen çöp konteynerleri, ilçenin ana arterleri başta olmak üzere ihtiyaç duyulan sokaklara yerleştirilmeye başlanacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ’’Çevre ve halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi noktasında, atıkların toplanması ve temizlik hizmetinin aksatılmamasının büyük bir önem taşıyor. Daha temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir Beypazarı için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.’’ diye konuştu.