Beypazarı Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Beypazarı Belediyesi tarafından çocukların verimli ve keyifli bir yaz tatili geçirmeleri için başlatılacak olan Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Her yıl yaz aylarında yüzlerce çocuğun çeşitli spor dallarında eğitim aldığı Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen veliler, Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü Bulgurdede Tesislerine başvuruda bulunarak kurslar hakkında gerekli bütün bilgiyi alabilecekler.

Beypazarı Belediyesi Yaz Spor Okulları, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslarda; futbol, basketbol ve voleybol branşında eğitimler verilecek. Çocukların tatillerini daha iyi değerlendirebilmeleri için açılacak olan Yaz Spor Okulları kapsamında; 7 ile 12 yaş aralığındaki çocuklar belirtilen alanlardaki kurslara kayıt yaptırarak, verimli bir yaz dönemi geçirebilecek.

Öte yandan kursların gerçekleştirileceği yer, tarih ve saat bilgileri vatandaşlara verilecek formlarda belirtilecek olup kurslar ücretsiz olacaktır.