Yağıştan Zarar Görenlere Belediyen Eşya Desteği

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizde etkili olan sağanak yağış sonrası evleri zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarıyor.

Son günlerde ilçemizde etkili olan sağanak yağışlar sonrası evlerinde su baskını meydana gelen ve eşyaları kullanılmaz hale gelen hemşehrilerimize Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri hayırsever vatandaşlarımızın bağışladığı eşyalar ile yardımlarını sürdürüyor.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından zarar tespiti yapılan vatandaşlarımızın evlerine yeni eşyalar verilerek hemşehrilerimizin zararları gideriliyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ‘’İlçemizdeki hayırsever vatandaşlarımızın müdürlüğümüze yaptıkları bağışlar ile yaraları sarmaya çalışıyoruz. Müdürlüğümüze yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını bağış olarak alıyoruz ve ihtiyaç sahibi hemşehrilemize ulaştırıyoruz’’ dedi.