Beypazarı Zabıtası Bayram Denetiminde

Beypazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri amacıyla denetimleri sıklaştırdı. Özellikle gıda üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimleri artıran zabıta ekipleri, bayram süresince de görevlerinin başında olacak.

Zabıta ekipleri, fırın, unlu mamul üreticileri ve yöresel gıda satıcıları ile turistlik işletmelerine yönelik denetimleri artırdı.

Ekipler, denetimlerinde ruhsat, gıda son kullanım tarihleri ve genel temizlik denetimi yaptı. Standartlara uymayanlara ihtar verildi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Bayram öncesi halk sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak için denetimlerimizi sıklaştırdık. Vatandaşımızın temiz üretim koşullarında üretilen gıdaları tüketmelerini önemsiyoruz. Hemşehrilerimizin ve ilçemizi ziyaret edecek misafirlerimizin huzur içinde bayramlarını geçirmelerini diliyorum" dedi.