Gelenekten Geleceğe Kültür Mirasları Fuarı Gerçekleşti

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Valiliği, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu, Somut Olmayan Kültürel Miraslar Derneği ve Ruan Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen fuar 02-05 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Beypazarı Belediyesi olarak ilçemizde bulunan geçmişten geleceğe kültürel miraslarımız ve ilçemize özgü yöresel lezzetlerin tanıtımı gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında; Ankara Kulübü Derneği seğmenleri, Şanlıurfa sıra gecesi, Sivas Aşıklık geleneği, Çankırı yarenleri, Giresun Kuşköy ıslık dili gösterisi, Bursa Karagöz, Meddahlık, Konya Mevlevi Semazen gösterileri, Alevi-Bektaşilik Semah gösterileri, Mesir Macunu Festivali, Kırkpınar yağlı güreşleri ve Dede Korkut Masalları tanıtıldı.