Ücretsiz Üniversite Hazırlık Deneme Sınavları Belediye Gençlik Merkezinde Düzenlendi

Beypazarı Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından ilçemizdeki liselerde öğrenim gören 11. sınıf, 12. sınıf ve mezun öğrencilere yönelik düzenlenen üniversite hazırlık deneme sınavları 4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. 300 öğrencinin katıldığı sınavlarda öğrenciler; Haziran ayında yapılacak olan TYT-AYT sınavlarının provasını yapmış oldular.

Belediye Başkanımız Tuncer KAPLAN; "Gençlere yönelik faaliyet gösteren Gençlik Merkezimizde sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra üniversite hazırlık eğitimleri de düzenliyoruz. 2019-2020 eğitim öğretim yılında ilçemizdeki öğrencilerin tümüne hitap edecek eğitimler yapacağız.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz üniversite hazırlık kurslarımız Ağustos ayında başlayacak. Gençler ve çocuklar bizim geleceğimiz" dedi.

Beypazarı Belediyesi Gençlik Merkezi üniversite hazırlık kursu kayıtları için adres : İrfan Gümüşel Caddesi Karaoguz İşhanı Kat:1 Tel: 762 31 44