Beypazarı Geveni Koruma Altında

Tarım ve Orman Bakanlığı 9.Bölge Müdürlüğü Ankara şubesi öncülüğünde düzenlenen ‘’Beypazarı Geveni’’ tür eylem planı uygulama dönemi revizyon toplantısı gerçekleştirildi.

Beypazarı Geveni türünün korunması ve tanıtımının gerçekleştirilmesi için gerçekleştirilen toplantıda, dünyada ve ülkemizde ilçemiz dışında herhangi bir yerde bulunmayan Beypazarı Geveni türünün artırılması adına gerekli önlemlerin alınması konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Halkevi toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Beypazarı Belediye Başkan Vekili Osman Tuncel, İlçe Jandarma Komutanı Kd.Üst. Şeref Kutu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Tarım ve Orman Bakanlığı 9.Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve İlçe Kurum Müdürleri katıldı.