TUTAP’tan Başkan Kaplan’a Ödül

Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayan kişi ve kurumları bu yıl altıncısı düzenlenen ‘’Uluslararası Dünya Mirası Türkiye’’ ödül töreniyle ödüllendirdi.

Ülkemizin Ulusal ve Uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan, projeler üreten ve kendi insanımızın tarihimizi kültürümüzü kaliteli materyallerle tanımalarını sağlayan, bu çerçevede girişimlerde bulunan Turizm ve Tanıtma Platformu’nun düzenlendiği ödül törenine siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Düzenlenen ödül töreninde, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’da Unesco Dünya Miras listesine bu yıl aday olarak gösterilen tarihi Beypazarı şehri adına üstlendiği sorumluluk ve ilçenin tanıtımı adına yapmış olduğu çalışmalar takdirle karşılanıp TUTAP tarafından düzenlenen ödül töreninde ‘’Dünya Mirası Türkiye’’ ödülüne layık görüldü.