Beypazarı Meslek Yüksek Okulundan, Öğrenciler Yararına Defile

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen “Ankara Rüzgarı, Giysi, Takı ve Ayakkabı Defilesi” düzenlendi.

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu öğrencilerince tasarlanan takı, elbise ve ayakkabılar, maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencileri yararına düzenlenen defilede sergilendi.

Gerçekleştirilen etkinliğe, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş, Ankara Bölge Milletvekili Nevzat Ceylan, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Timur Gültekin ve bir çok davetli katıldı.

Beypazarı Meslek Yüksekokulu Moda, Kuyumculuk Takı Tasarımı ile Ayakkabı Tasarım ve Üretimi bölümlerinin öğrencileri ve öğretim görevlileri tarafından yapılan tasarım ürünleri, Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Abdülkadir Noyan Salonu'nda gerçekleştirilen defileyle katılımcıların beğenisine sunuldu.

Defilede yer alan kıyafetlerin yanı sıra bunların yapımında kullanılan kumaşların da öğrenciler ve hocalar tarafından üretildiğini belirtildi.