Belediyenin Yeni Binası Yükseliyor

Beypazarı Belediyesi mevcut hizmet binasının yetersiz kalması üzerine yapımına başlanan yeni binanın inşaatı hızla yükseliyor.

Belediye ekipleri öncelikli olarak ek hizmet binasının eski halk eğitim merkezi binasına taşınmasıyla birlikte, inşaat alanında bulunan ek binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Mevcut binanın Beypazarı’nın ihtiyacına cevap vermemesi dolayısıyla geçtiğimiz Aralık ayında çalışmalarına başlanan Yeni Belediye hizmet binasının 2019  yılı sonunda tamamlanması öngörülüyor.

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesi’ne ait olan parselde yapılacak olan yeni bina 10.500 m2’lik inşaat alanında 2 katı bodrum, 4 katı idari hizmet binası olmak üzere toplamda 6 kattan oluşacak. Yeni Hizmet Binası günlük hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılacağı servisler ve müdürlüklerin hizmet ofisleri bulunacak.

Başkan Kaplan, ‘’Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına tüm hizmetlerimizi tek çatı altında birleştireceğiz. Beypazarı halkı ve bizler için çok büyük önem taşıyan bu projeyi en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunmayı hedefliyoruz. Halkımıza ve şehrimize yakışan, modern ve geleneksel çizginin bir arada olduğu bir yapı olacağı inancındayız. Sürekli büyüyen ve gelişen ilçemize yakışır, uzun yıllar ilçemize hizmet verecek ‘’Yeni Belediye Binası’’ şimdiden ilçemize hayırlı olsun" dedi.