Beypazarı’nda Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Beypazarı Belediye Meclisi 31 Mart seçimlerinin ardından ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığında yapılan toplantıda, meclis başkan vekilleri ve komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

Nisan ayı itibariyle mazbatasını alarak çalışmalarına başlayan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığında yeni dönemin ilk Belediye Meclis Oturumu Hayri Özalp Başkanlık Konağı Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Oturumun açılışında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığında yapılan 2019 yılı Nisan ayı Meclis toplantısında 16 madde görüşüldü.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yapmış olduğu açılış konuşmasında; ‘’Öncelikle tüm meclis üyesi arkadaşlarıma vazifelerinde başarılar diliyorum. Temennim, önümüzdeki süreçte hep birlikte uyumun esas olduğu bir 5 yıllık meclis dönemi geçirmektir. Alacağımız tüm kararların ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum’’ dedi.