Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Mazbatasını Aldı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yeniden Beypazarı Belediye Başkanı seçilen Tuncer Kaplan, meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını teslim aldı.

5 yıldır Beypazarı Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 31 Mart seçimleriyle yeniden seçilen Tuncer Kaplan, mazbatasını aldı. Başkan Tuncer Kaplan, aldığı oy oranı ne olursa olsun bütün Beypazarı’nın Başkanı olduğunu hatırlatarak, siyasi görüşü ayırt etmeden derdi Beypazarı olan herkese eşit hizmet vereceklerini vurguladı.

Başkan Kaplan, “Değerli hemşehrilerimizin teveccühüyle yeniden göreve geldik. Beypazarımıza hizmet yolundaki yeni dönemin başlangıcını yaptık. Görevimi yine aynı hizmet aşkıyla ve coşkusuyla yapmaya devam edeceğim. Yanımızda oldukları için, dualarını, desteklerini esirgemeyen bütün hemşehrilerime, minnetle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Geçmişte iki dönem Beypazarı Belediye Başkanlığı yapan ve 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen hemşehrimiz Mansur Yavaş’a da başarılar dileyen Tuncer Kaplan Beypazarımızın geleceğini inşallah birlik ve beraberlik içerisinde inşa edeceğiz dedi.

Programa Beypazarı Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, Beypazarı MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, meclis üyeleri, belediye personeli ve ilçe halkı katıldı.