Belediye Binası İnşaatına İlk Beton Atıldı

Şehrin yaşam kalitesini arttırmak için birçok projeyi hayata geçiren Beypazarı Belediyesi, Yeni Belediye Hizmet Binası inşaatında ilk beton döküldü.

Şehrin tarihi dokusuna uygun olarak projelendirilen Hizmet binasının hayata geçirileceği alanda yıllardır faaliyet gösteren İtfaiye binası, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin Şehir Mezarlığı yanına yaptığı yeni binasına taşındı. Mevcut belediye hizmet binasın yanındaki alanda eski binaların yıkımı ile bina inşaatına başlandı.

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesi’ne ait olan parselde yapılacak olan yeni bina 10.500 m2’lik inşaat alanında 2 katı bodrum, 4 katı idari hizmet binası olmak üzere toplamda 6 kattan oluşacak. Yeni Hizmet Binası günlük hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılacağı servisler ve müdürlüklerin hizmet ofisleri bulunacak.