BEYPAZARI BELEDİYESİNDEN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Kadınlar Topluluğu Beypazarı’nda konser verdi. Beypazarılı kadınların katılımları ile yoğun ilgi gösterdiği konser büyük beğeni topladı.

Beypazarı Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde iki önemli etkinlik gerçekleştirdi. İlk etkinlikte, Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Pakize Eylem Şeker Arı “Düzenli Jinekolojik Kontrollerin Önemi” konulu semineri gerçekleştirildi. Sonrasında ise Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Kadınlar Topluluğu, Türk Tasavvuf Müziği Özel Konseri verildi.