BEYPAZARI BELEDİYESİ KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Beypazarı Belediyesi, Regaip Kandili  münasebetiyle ilçede vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Beypazarı Belediyesi üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili münasebetiyle, Hanlarönü meydanında vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Beypazarı Belediyesi ekipleri tarafından düzenlenen program kapsamında ikindi namazı sonrasında Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da vatandaşların kandilini kutladı.

Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Kaplan, “Belediyemiz tarafından hazırlanan kandil simitlerini ekiplerimizce vatandaşlarımıza dağıttık. Regaip Kandili’mizin huzur ve mutluluğumuza, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyorum”  dedi.

Özel günlerde geleneklerin yaşatılmasından dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise kandillerini tebrik eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a teşekkür ettiler.