Kahvaltı Festivali’nde Beypazarı Standına Yoğun İlgi

21-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Ankara Kahvaltı Festivali ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılış gününde birbirinden renkli görüntülere sahne olan festival Atatürk Kültür Merkezi fuar alanında 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yöresel kahvaltılıklar, klasik kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi birbirinden lezzetli zeytinler, peynirler ve reçeller, global tatlar, hamursuz olmaz diyenlere geleneksel lezzetler, organik pazar; ayrıca özel şeflerden gurme lezzet alanları, sunumlar, tadımlar ve daha fazlası Ankara Kahvaltı Festivali’nde katılımcılara sunuluyor.

Yöresel lezzetlerin sergilendiği Beypazarı tanıtım standı festivalde ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Başkentte festival katılımcıları kahvaltı ile ilgili her türlü ürüne ulaşabilecek. Zengin Anadolu kültürünün gündem oluşturması, coğrafi işaretli ürünlerin kahvaltı için öneminin vurgulanması ve önemli şeflerden kahvaltı örnekleri sunmak hedefleriyle yola çıkan festivalde ilginç etkinliklere de imza atılacak. Festivalde atölye çalışmaları, yarışmalar, kahvaltılık ikramları ve daha birçok etkinlik ziyaretçiler ile buluşacak. Ankara Kahvaltı Festivali ile 7'den 70'e herkes oldukça keyifli bir zaman geçirecek. Festival dört gün boyunca saat 10:00 ile 20:00 arasında açık olacak.