BEYPAZARI BELEDİYESİ SERALARINDA YAZA HAZIRLIK

Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü seralarında, yaz aylarında Beypazarı’na dikilmek üzere çiçek ekimine başlanıldı

Beypazarı Belediyesi kendi kurduğu seralarda çeşitli türlerden binlerce kışlık ve yazlık çiçek üretmeye devam ediyor. Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz aylarında dikilmek üzere çiçek tohumlarının ekimini seralarında gerçekleştirdi.

200 bin adet yazlık çiçek dikilecek

Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan çiçek ekimi ve peyzaj çalışmalarında serada üretilen çiçekler kullanılıyor. Çiçekleri satın almak yerine kendi bünyesinde üreten Beypazarı Belediyesi, serada yetiştirilecek olan 200 bin adet yazlık çiçeği Mayıs ayı içerisinde ilçenin parklar, refüjler, yol kenarları ve camilere dikecek.

Konuyla ilgili konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, " Belediyemizce kurmuş olduğumuz seralarımızda kendi çiçeklerimizi yetiştiriyoruz. Bu çiçeklerle Beypazarımızın parkları, caddeleri süsleniyor. Belediyemizin kendi seralarında üretilen bu çiçekler belediyeye hem ekonomik yönden kazanç sağlıyor hem de ilçemize renk katıyor" dedi.