Kilit Taş Döşeme İşlemleri Devam Ediyor

Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çamlıbağ Mevkii’nde bulunan birçok noktada kilit taş döşeme ve kaldırım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Hacıkara Mahallesi Çamlıbağ Mevkii’nde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri Çamlıbağ Sokak, Çamlık 1-2-3-4 Sokak ve Vildan Sokakta üst yapı çalışmalarına hız verdi. Yapılan çalışmalar neticesinde 10.000 m2 kilit taş döşeme işlemi gerçekleştirildi.

Altyapı çalışmalarından sonra bazı mahallelerde acil ihtiyaç olan yol, kaldırım ve kilit parke çalışmalarının titizlikle devam etiğini belirten Başkan Kaplan, “İlçemiz Çamlıbağ Mevkii’nde kilit parke ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz genelinde asfaltsız, kilit parkesiz ve kaldırımsız yer kalmayacak" diye konuştu.