BEYPAZARI BELEDİYESİ VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Beypazarı Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu arasında eğitim, sanat ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

Beypazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde çalışmakta olan el sanatları alanında hem eğitimci hem de uygulama konusunda usta öğretici hocaların Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu’nda görevlendirilerek, yüksek okul olanakları dahilinde açılacak kurslar ile Beypazarı halkının kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik olarak eğitim verilmesi hedeflenmektedir.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Belediyemiz ve Ankara Üniversitesi arasında imzalanan bu işbirliği protokolü ile ilçemizin kültür hayatının önemli bir bölümünü oluşturulan el sanatları kavramı içerisinde yer alan bütün çalışmalarımızı ortaklaşa yapacağız. Verimliliğin artırılması, kalitenin yükseltilmesi ve sürekli gelişimin sağlanması için ilçemizde açacağımız el sanatları kurslarımızı üniversite bünyesinde daha donanımlı atölyelerde gerçekleştireceğiz’’ dedi.