BAŞKAN KAPLAN MUHTARLARLA BULUŞTU

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Halkevi toplantı salonunda ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya katılan muhtarları tek tek dinleyen Başkan Kaplan, muhtarların sorun ve taleplerini aldı. Gelen talepler doğrultusunda belediye birimleri ile alakalı olan talepleri toplantıya katılan birim müdürleri toplayarak kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Muhtarlardan gelen istekler genel anlamda hava şartlarından dolayı yolların durumları ve bu konuda gerekli tedbirlerin alınması hususunda oldu. Konuyla alakalı olarak Başkan Kaplan, belediye ekiplerinin çalışmalarının devam ettiğini, planlanan programlar dahilinde hizmete devam edileceğini söyledi.

Genel anlamda belediye çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar, özellikle köy konaklarının yapımı, onarımı ile evde bakım hizmetleri ve camii temizliği hizmetlerinden dolayı Başkan Kaplan’a teşekkür etti.