Hanlarönü Kent Meydanı Çalışmaları

Beypazarı Belediyesi, meydan düzenleme ve genişletme çalışmaları kapsamında eski kasaplar hali ve eski üniversite binasını da içine alan bölgede oluşturulacak Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Tarihi ve turistlik ilçemizin bir simgesi olan Hanlarönü, gerçekleşen meydan çalışmalarıyla birlikte hem çarşı trafiğinin rahatlaması hem de yapılacak olan sosyal alanlarla ilçeyi gelen misafirlerin uğrak noktası olması hedefleniyor.

Yerli, yabancı birçok turistin bir şehirde ilk uğradığı yerlerin başında kent meydanlarının geldiğini ifade eden Başkan Kaplan, “Meydan üzerinde bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdik ve mevcudu daha geniş bir alana çıkardık. Düzenlemesini gerçekleştirdiğimiz meydanımızda, yer zemini, kent mobilyaları ve peyzaj öğeleriyle yeşil alan oluşturup ilçemize daha nezih ve güzel bir meydan kazandıracağız’’ dedi.