Beypazarı Belediyesi Yerel Voleybol Ligimiz Başlıyor

Beypazarı Belediye Başkanlığınca; ilçemizde sporu yaygınlaştırmak, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporun birleştirici gücünü de kullanarak ilçemizdeki dayanışmayı artırmak amacıyla gerçekleştireceği “Beypazarı Yerel Voleybol Ligi” projemiz başlıyor.

Yerel voleybol ligine katılmak için takımınızı kurup Başağaç Mahallesi Gümüş Sokak No:13 adresindeki Beypazarı Gençlik Merkezi’ne veya İrfan Gümüşel Caddesi’nde bulunan Beypazarı Belediye Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne ulaştırmanız yeterli olacak. 31 Ocak 2019 tarihinde başlayacak olan voleybol liginde müsabakalar tek devreli lig usulüne göre gerçekleştirilecektir. 16-60 yaş arasındaki tüm sporseverlerin katılabileceği yerel voleybol liginde müsabakalar Beypazarı Gençlik Merkezi kapalı spor salonunda oynanacak.

Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Beypazarı Gençlik Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan ilçe genelinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri geliştirme protokolü kapsamında yerel futbol ligi ve diğer etkinliklerimizde başlayacaktır.

Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN, “Beypazarı her şeyin en güzeline layıktır. Yerel voleybol ligi ile hem halkımız spor yapacak, hem de gençlerden oluşacak bir kadro kurup voleybol liglerine de katılmak için adım atmış olacağız. Yakın zaman içerisinde ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız için çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleri tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.