Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

2019 yılının ilk meclis toplantısı Beypazarı Belediyesi Hayri Özalp Başkanlık Konağı Meclis Salonunda gerçekleşti.

Beypazarı Belediyesi Meclisi Ocak ayı ilk oturumu, Başkan Vekili Ali Işık’ın 2019 yılının barış ve huzur getirmesi temennisi ile başladı. Meclis, daha sonra yapılan yoklama ve bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. 2019 yılının ilk meclis toplantısında gündeme alınan 26 madde meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı.

5 Yeni Parka İsimleri Verildi

Beypazarı Belediyesi Meclisi’nde oy birliği ile alınan kararla, ilçemizde bulunan ve belediyemiz tarafından yapılarak hizmete açılan parklarımızdan, Şelale Sitesi yanında bulunan parka Eti Soda AŞ’de iş kazasında vefat eden işçi Hasan Hüseyin Bölükoğlu, Oğuzkent Mevki’nde bulunan parka Eski Ankara Milletvekili Beypazarılı Sezai Pekuslu, Başak Sitesi yanında bulunan parka Eti Soda AŞ’de iş kazasında vefat eden işçi Oğuz Sarıkaya, Ülkü Doğakent Sitesi yanında bulunan parka teröristlerce eğitim gördüğü Ege Üniversitesinde Şehit edilen öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Vodafone Parkına Park Termik AŞ’de iş kazasında vefat eden işçi Durmuş Güngör isimleri verildi.

Denetim Komisyonu Üyeleri Seçildi

Belediye Meclisi Denetim Komisyonu Üyelikleri seçimi yapıldı. Yapılan oylamanın ardından, Belediye Meclis Üyeleri Akın Ayaz, Yüksel Uysal ve Mehmet Uysal Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi.